Hästarna och träningen på Stuteri MW

2011-12-14
20:01:07

Rocky Rocky!
O i dag hoppade jag en liten bana med Rocky (4 års hingsten) Han var helt fantastisk! Så det skall bli kul att hoppa vidare på honom nu inför hans bruksprov i Mars!

Liari och Lanzon aka Älgen och Fuxen. Dom hoppade något hinder...man känner skillnad på hoppteknik och hoppteknik! Men dom var söta ändå ;)

I morgon skall jag följa med en kompis och prova sadel till hennes häst, skall även ta med mina presentkort till Horse Farm så jag får shoppa upp dem :D Vet dock inte vad jag skall köpa, har 450kr!? Förslag??

2011-12-14
19:56:50

Hopptävlingen!
Jaja...borde dock ha skrivit det här inlägget för länge sedan ^^
Men min första hopptävling för året gick super bra :D

Waco var super duper duktig! Vi nollade grundomgången och gjorde en omhoppning, där fick vi nedslag på sista hindret för jag hade på tok för STOR och LÅNG galopp och kom av för långt ifrån hindret, så jag råkade riva det :( Ryttar miss!

FenoMe var också super duper duktig :D Fast vi fick nedslag i grundomgången ;) Men jag var lite spänd och hektisk i min ridning, då blev det så! Men är så otroligt nöjd :D

Vi var på tävlingsplatsen 1,5h! HALLÅ när det gäller dressyr är man ju plats halva dagen ^^ Så detta var mycket trevligt! Jag får börja kombinera hopp och dressyr tävlingar lite mer till nästa år! För man kan ju tröttna på att åka på hopptävling också, lite fin o stilig vill man ju allt vara också någon gång :D

2011-12-10
21:52:36

Hopptävling

Feno-Me och jag!

I morgon skall jag på hopptävling! O jag e jätte nervös haha :D Det som är skönast är att jag äntligen slipper knoppa :D Tjohooo!

Jag har inte hopptränat på 2 år!!! (någon annan stans) Utan har bara tränat här på gården. Så min ahästapollar har ju bara hoppat hindrena här hemma! Så skall bli super spännande!!!

Nu de senaste dagarna när jag har tränat med Wacos R och Feno-Me så har dom gått super bra!

Gerswin och Jag

Jag och Dune MW

2011-12-06
00:49:54

Träning!
I dag så kommer min hopptränare hem till oss. Jag skall hoppa med Wacos Rache, Feno-me och Nota Bene. Sedan bär det av till Sten då jag skall träna med Geld förmodligen (då skall jag allt visa att vi kan piaff och passage!) Jag har sagt till mamma att han kan det, men hon tror då inte mig ;) eftersom jag sa att min häst Titti kunde det (jag var typ 5 år när jag sa så) Givetvis kunde inte Titti Passage haha!

Jag har dessutom kommit fram till att min mammas ridläger är as grymt! Funderade på vilka hästar vi har som går med. Alltså....om jag hade haft tid hade ju jag tävlat dem alla i SM, både hoppning och dressyr! Fattas bara 1-2 hästbussar så hade jag kunnat göra det :D givetvis en hel del sponsorer o bla bla allt som nu mera behövs ;) Framförallt så lägger hon verkligen ner energi på sina elever och lär ut till dom så mycket hon bara kan och lite till!
OCH hon är en sjuhelsikes bra uppfödare!

Näääe, min mamma är helt klart grymmast i världen!!!